Pictish Wilderness

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air More Money Sale
#1
Nike Air More Money Sale
[Image: Nike_Air_More_Money_96_QS_White_Blue_AJ7383-141.jpg]

Nike blijft de nadruk leggen op het onstuimige en gehybridiseerde Nike Air More Money Dames met een nieuwe, met diamanten beslagen iteratie. Terugkomend op een luxe Nike Dunk Low uit 2005 met een diamant op het lipje, heeft deze nieuwe basketbal retro hetzelfde logo op de punt van de afneembare mantel. Op de hiel is een Amerikaanse dollarteken geborduurd, terwijl de volledige Air Sole-eenheid de selectie in stijl afrondt. Wolf Gray en Island Green spelen mooi van elkaar af, omdat de eerste het meeste onroerend goed opneemt en de laatste fungeert als een mooie pop van kleur.

Na een onlangs uitgebracht Nike Air More Money Heren voor de Bronx, is Nike klaar om de wereld een nieuwe versie van de vintage hoepelsneaker te brengen met een uitgesproken militaristische esthetiek. Deze hoofddraai klassieker uit het midden van de jaren 90, die voornamelijk in Olive wordt gebruikt, maakt gebruik van Habanero Red voor korte flitsen van kleuren aan de binnenkant van de Air-zool, de Swoosh op zijn afneembare mantel en het AIR-logo op de hiel. Zwart fungeert ook als een neutralisator bij deze selectie, wordt ingeluid op zijn hiellus, keel, Nike Air More Money Goedkoop op de eerder genoemde lijkwade en ten slotte op het passend geborduurde dollarteken op de hiel.

Nike Air More Money Sale, een hybride sneaker met het Air Money-bovenwerk en de klassieke Air More Uptempo-buitenzool is aangekomen in een nieuwe zwarte lederen iteratie. Waar de meeste eerdere kleuren van de sneaker een zachter nubuck-bovenwerk hebben, is dit More Money gekleed in een robuust zwart getrommeld leer met witte accenten. Een lettertype in digitale stijl wordt gebruikt op de veterbeschermer en hiel, waardoor een soort van 'zwarte markt' ontstaat en mogelijk wordt verwezen naar cryptocurrency, een passende inspiratie voor een sneaker die helemaal om het geld gaat. Een duidelijke Air Max-eenheid en witte details op de buitenzool rond de esthetiek van de schoen.

Het is tijd om een van de best uitgevoerde basketbal-retros van Nike Sportswear te verzilveren, want het Nike Air More Money Korting "Global Currency" -pakket komt binnenkort uit. Het 'Global Currency'-pakket valt in vier verschillende kleuren die specifieke landen en hun respectieve valuta vertegenwoordigen en eert de Amerikaanse dollar, de euro, het Britse pond en de Japanse yen in onderscheidende kleuren.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)