Pictish Wilderness

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopen Adidas EQT
#1
De Kopen Adidas EQT, een van de meest dynamische hardloopmodellen van het merk trefoil uit het begin van de jaren 90, was een van de aandachtspunten van de adidas-uitrusting en is het afgelopen anderhalf jaar teruggebracht in een aantal samenwerkingsinspanningen. Vandaag bekijken we een nieuwe "Regional Pack" -uitvoering die het merk terugbrengt naar zijn vroegste Duitse roots. Met "HZA" afgekort op de hiel, een tonale olijf suede en nubuck is een eerbetoon aan waar adidas voor het eerst begon. Een zeil-middenzool houdt de tonale eigenschappen onder controle voor de perfecte weergave in de late herfst om de garderobe van iedereen te voltooien.

[Image: 1-originals-eqt-equipment-cushion-adv-we...-50266.jpg]

De Adidas EQT te Koop heeft sinds de eerste terugkeer in het begin van 2014 veel uitstekende nieuwe kleuren en materialen gezien, maar weinig - of misschien geen - zijn schoner dan dit. adidas Originals presenteert dit najaar de EQT-ondersteuning "White Pack", met drie samenvallende kleuren van de klassieke hardloopschoen in een wit en lichtgrijs premium nubuck en bovenwerk van mesh geaccentueerd met uw keuze uit zwart, blauw of groen. Het sneeuwwitte uiterlijk lijkt te wijzen op het naderende winterseizoen, maar je zult deze in de kast willen zetten voordat dat gure weer toeslaat om die ongerepte witte finish schoon te houden.

Soms is minder meer, toch? In plaats van te kiezen voor iets wilds, gewaagd of ongewoon, kiest de Adidas EQT Aanbiedingen voor een beproefde tijdloze look. Laten we aan het einde van de maand uitkomen en de vier EQT-modellen van het adidas EQT Black Pack nader bekijken. Het adidas EQT Black Pack bestaat uit de EQT Support 93/17, EQT Support ADV, EQT Support Ultra Boost, EQT Support 93. Alle vier modellen worden geleverd met een klassiek zwart bovenwerk en witte zool. Als het gaat om de constructie van de schoen, gebruiken ze allemaal een combinatie bestaande uit leer en / of nubuck geaccentueerd door de hits van gaas overal.

We hebben je al een paar andere "camo" colorways van de Adidas EQT Schoenen laten zien, maar dit is misschien wel de beste tot nu toe. Momenteel beschouwd als een van de populairste lifestyle-hardlopers van Adidas, wordt deze nieuwe colorway bedekt met een zwart / grijs camouflagebovenwerk van mesh met nubuck-details op het spatbord en de hiel.

De opdruk van adidas Equipment is al geruime tijd een belangrijke speler voor de retro line-up van de drie strepen. Natuurlijk hebben de Adidas EQT Dames/Heren ook geprofiteerd van Primeknit en Boost-revisies om een modernere, lichtere context te betreden die beter werkt voor levensstijldoeleinden dan als een echte prestatieloper. Maar het is altijd leuk om te zien dat het origineel nog steeds wat liefde krijgt, zelfs met het huidige klimaat dat een meer gerichte output op het eerste dicteert. Vandaag bekijken we de adidas EQT Support 93 Camo Print, die een gebroken wit suède gebruikt met verschillende tinten lichtgrijs die het militaire patroon raken. Een wit sportgaas voegt een traditionele constructie op de voorvoet toe, terwijl een klassieke gomzool een perfecte lifestyle-afwerking toevoegt. Interessant genoeg komt die trendy Turbo Red, een tint die ons constant herinnert aan de Hot Lava-tint van Andre Agassi's Air Tech Challenge II, op de hak voor slechts een lichte streep levendigheid.

www.zapatosprofile.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)