Pictish Wilderness

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 1 Premium Moon Particle
#1
[Image: Nike-Air-Max-1-Premium-Moon-Particle-875...Date-4.jpg]


De Nike Schoenen Sale hielp bij het opzetten van de ongelooflijke Sportswear-divisie van Nike die momenteel een groot deel van de industrie domineert. De volgende colorway is ingesteld om de originele kleurblokkering van het model uit 1987 te lenen, waarbij Summit White het overgrote deel van zijn onderlagen inluidt met een verfrissende nieuwe Atomic Violet-toon op zijn suède spatbord, middenvoet Swoosh, Nike Air hielzegel en de bovenste twee oogjes .


De Nike Schoenen Heren is nog steeds een van de meest populaire op de markt en komt uit in herwerkte versies van originele kleurenschema's en verfrissende nieuwe versies van de 1987-klassieker. De nieuwe variëteit voor alleen dames die je hier ziet, past duidelijk in de laatste categorie, omdat het een mosterdgele colorway met een nieuwe look heeft met ingeslagen Swooshes-logo's op zijn middenvoet en hiel. Omringd door premium suède, duikt de Beaverton-branding van deze iteratie in de basis van de modus om een unieke nieuwe verfraaiing toe te voegen die deze AM1 diepte en gelaagdheid biedt.


Nagesynchroniseerd met de Nike Schoenen Wit, deze stoere stijl heeft een diepgroen grasachtig bovenwerk, met groene veters die lijken op de fairway en ruwe delen van de baan. Doorkijkend is een geborduurd Swoosh-logo aan de zijkanten en de middelste zijkanten, terwijl Nike Air-logo op de hiel afwezig is voor deze release. Hieronder zit een Air Max-eenheid en een rubberen buitenzool met golfklare grip.


De tijdloze Nike Air Max 1 Premium Moon Particle heeft in de drie legendarische decennia op de markt menig frisse en schone kleur gekregen en is nu, voorafgaand aan zijn 32e verjaardag op 26 maart, opgedoken in een nieuwe, maar toch inherent bekende combinatie van "Foto" Blauw 'en' Totaal oranje '. De basis houdt alles klassiek, en combineert een wit gaas met zachte grijze suède overlays en een zwart suède spatbord. De kleur komt dan aan via de eerder genoemde blauwe en oranje tinten - de eerste siert de Swooshes en een deel van de buitenzool, terwijl de laatste zichtbaar is op de hiel en Air Max-dempingseenheid.


https://www.air270sport.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)