Pictish Wilderness

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Cortez Desert Ore
#1
[Image: https%3A%2F%2Fhypebeast.com%2Fwp-content...19-3-1.jpg]


Nike Cortez 2019 ankommer med en trykt overdel, der sportsligt udskriver, ledsaget af en hvid Swoosh-annonce, såvel som siden som hvide snørebånd og mellemsål. Ligesom AF1-iterationen kommer Cortez i to farver. Det dæmpede beige design er tidløst og alligevel iøjnefaldende og er perfekt til daglig brug. Derudover ser skoen også et mere farverigt tag med en overdel i marineblå, hæl i grønt samt en gul accent på tværs i mellemsålen.


Nike Cortez Dame har frigivet en håndfuld sommerklare sneakers i denne måned, og den seneste silhuet til at modtage en sæsonbehandling er den retroinspirerede Cortez-træner. Denne gang omkring fan-favoritten ser et alt-over-lædermateriale belagt i en beige “Desert Ore” -farvetone, kontrast af skoens underskrift Swoosh i “Deep Royal Blue.” Efterbehandling af træneren er hælfanen i en levende rød, samt den taggete ydersål i hvid med rød detaljer.


Nike Cortez Rød silhuetten og giver den den klassiske OG Cortez-farvebehandling, som også er perfekt at have på, når man fejrer uafhængighedsdagen. Klædt i et hvidt, universitetsrødt og racerblåt farveskema. Dette tilbud har en hvid Flyknit øverst på toppen af en React-polstret sål. Fremhævning af skoen er dens røde Swoosh-logoer og blå detalje, der indpakker hælen for at give afkald på den klassiske Cortez-stemning.


Nike Cortez Desert Ore smelter sammen sin futuristiske løbsteknologi med en tidløs colorway i denne Cortez-inspirerede Epic React Flyknit 2-iteration. Klædt i den ikoniske trifecta af hvid, rød og blå, er modellen udformet med en formtilpasset Flyknit overdel for maksimal komfort. Farver kan findes på det røde panel Swoosh og det blå reaktionsmærkede mellemsål med et yderligere Blue Ribbon Sports Track Club-branding-element på hælstrimlen til ære for fodtøjsgigantens ydmyge begyndelse.


https://www.udsalgskrs.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)